Aku dan Abah

Aku: Abah, nak keja kedai RM 2 kat depan tu boleh ? Dia perlukan supervisor, cashier, pembantu kedai. 

Abah: G makan kenduri Jah dulu, nanti balik kita pikir lagi. 

Selepas kenduri Jah…
Aku: Abah, boleh dak nak keja situ ? 

Abah: Final exam baru ja habis seminggu yang lalu, belajar haritu da terok ya amat dah. Rehat dulu na. 
Aku: Owg nak cari duit lahh 😑 *tapi bila dipikirkan balik, ada betolnya apa yang abah katakan tu. Hmmm sayang abah pada anak2 kadang2 tak terzahir macam sayangnya mak pada kita 😢 moga dikurniakan Syurga olehNya.

Moga Allah kurniakan kami kejayaan tahun nih, dapat grad dapat konvo dapat back for good dapat kerja dapat balas jasa mak abah dan dapat kawin. Doakan ya 😊

Jah, best tak dah kawin ? Best tak jadi wife owg ? Syukurlah ada yang setia mencintai. Syukurlah ada yang sedia menerima seadanya. 

Tahniah sis. Moga kekal bahagia, bercinta hingga ke syurga 🎈🌷

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s