Real Madrid | STB 

Bismillah. Guys, aku baru balik berjimba ngan kengkawan kat mall. Post-midterm exam kata ko 😄

Walaupon ada lagi 1 paper Surgery yang Dukturah postpone after winter break, weolls be like…do we care ? Kahkah. Macam tak biasa studi last min kan. 3 buku pon boleh sumbat within 5 min. Okay over 😂

Short essay (not really short ekceli) from me before go to bed. Kita dapat rasa yang kita da bertambah matang pabila kisah cinta kita tak di exposed ke orang luar kecuali kawan2 yang kita rapat dan percaya. 

Kita boleh rasa kita da bertambah matang, bila kita tak suka compare relationship kita ngan orang lain. Hubungan aku mak abah da restu, tinggal nak ijab qabul ja. Orang lain parents tak yakin lagi. Orrr orang lain jenis dapat hadiah ipong bunga dll. Aku pulak dapat jersey bola couple ? Man United kot. Walaupon supposed to be Real Madrid because he’s a fan of CR – Christino Ronaldo. Haha. 

Kita dapat rasa kita bertambah matang bila kita malas nak cerita apa perkembangan relationship kita. Contohnya: Jaa, cana ang ngan stb. Lama tak dengar cita ? Jawapan ringkas: Okay ja. Thats all. Tak perlu orang lain nak tawu apa that guy buat, apa dia bagi dll. Jaa, apa progress relay hampa ? Bajet kawin, apa yang dia buat utk dapat duit dan usahakan ke arah perkahwinan ? One word: Rahsia. Ada rezeki, kami awal. Takda, lambat sikit. Tak perlu buang masa karang ayat panjang2, cerita satu2. Kekadang ada yang iri hati. Kekadang ada yang tak suka. Dan aku pon tak suka nak heboh2. Cukup owg tawu. Aku dan dia masih berdua. Kahkah.  

Sebab kawan aku. One of my kawan selalu nak compare2 cita aku ngan dia. Obviously bila dia nampak stb sangat sweet dan sangat memahami walaupon aku tak cita *stalker, maybe ?* mula lah nak tweet sana sini cita her man pon sweet. Acah2 sweet or hambar sweet ? Either one or maybe both. 

Apa2 pon. Aku suka dengan perjalanan cerita aku sekarang. Dia bestfriend forever, dia musuh abadi kalau nak gadoh, dia kawan bahan membahan, dia buah hati, dia my other half *in future, doakan. Hiks* 

You know what: 

If I know what love is, it is because of you 💕

The end. 

Nite, uolls 😪

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s