📚💕

Bismillah. 

Guys, ada tak antara uolls yang suka usha page fb Penulisan2u ?​ 

Kalau ada boleh geng ngan aku. Hee. Aku suka sangat. Usha2, kot2 ada novel terbaru yang boleh dibeli *minta ihsan kengkawan dari Uni Malaysia yang ada baucer buku ekceli. 

Tak minta banyak. Hadiahkan saya 5 novel nih, pliss. 😥 


Orang cakap: Baca lah buku2 ilmiah sikit. Nih balik2 novel cinta. Cliche la, dah tawu ending.
Aku: Buku2 gigi aku dah cukup ilmiah. Tu pon tak terkhatam nak menelaah. Ada aku kisah ? Haha. K bai. 
Aku paling tak sabar nak baca novel tulisan Rehan Makhtar. Tak pernah tak best. Tak pernah tak sedih. Novel tahun lepas aku beli dan aku baca masa Summer Break hari tu. Novel berjudul #HURT (dan aku begitu terluka kerana melukaimu). 

Sumpah weyh. Tak tipu. Aku nangis berbakul2. Berkotak3 tisu *k nih over. Hebatnya penulisan beliau sampai kita sebagai pembaca boleh rasa begituuu sakitnya jiwa, patahnya hati, terobek segala raga, tak terungkai rindu di dada, tak tertahan cinta di hati *Amboiii kemain ayat aku. Haha 😆

Aku memang sangat sarankan dan galakkan uolls beli novel penulisan beliau. Syesss tak rugi. Itu pon kalau uolls tergolong dalam kalangan orang macam aku lah – suka semua yang berkaitan dengan sedih. Novel sedih, drama movie sedih, lagu sedih. 

Kawan aku kalau dengar lagu sedih, dia sedih jugak. Lagi tak bersemangat. Terbalik dengan aku – kalau dengar lagu sedih terus rasa recharge 😂😂😂

K uolls. Nak studi untuk exam esok. Babai. Take care, garnier.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s