NANW

Bismillah. Salam alaik, guys.

Jumpa lagi di next post, NANW.

Singkatan yang aku selalu guna untuk nama aku, Najaa Ajlaa dan sahabat aku, Najla’ Wajiihah.

NW satu nama yang selalu orang iri hati, orang jeles, sebab ? Rapat dengan aku kot. Haha.

Napa dalam album tu, banyak gambar NW ?

Untung lahh ada NW.

Bagi aku, NW nih umpama rumah yang bila aku serabut aku stress aku tension aku depress even kronik tahap dewa, bila aku balik aku jumpa ketenangan. Satu rumah yang bila aku rasa aku takda tempat berlindung, dia sediakan bumbung untuk aku berteduh. Dia sediakan dinding untuk bersandar. Dia sediakan tiang untuk aku berpaut. Dia sediakan selimut untuk aku tidur dan rehatkan diri. Dia sediakan makanan untuk buang rasa sedih. 

Huishh, kemain ayat aku. Macam novel. Haha. 

Dia bff terakhir aku. Dia kakak aku. Dia partner aku. Dia musuh aku. Haha. Pernah rapat gila nak mati, sampai berenggang bila bergadoh/salah paham pasal klinik or patient. 

Adat berkawan, selalu baik ja pon tak best jugak. Bila bergadoh baru tawu, betapa nilai sesorang dalam hidup kita. 

Aku sayang dia, gila. Dan bila bergadoh, seminggu aku nangis sebab takut kehilangan 🙈🙈🙈

Bila bergadoh, masing2 perlukan ruang. Dan how the time made us together. Alhamdulillah, dia masih madam aku di Misr. Haha.

Aku teringin nak buat artikel friendship of NANW dan send ke IIUM Confession. Aci tak ? 

Through thin and thick, I still love her more and more, no matter what.

NW, thanks for being my partner and bff once time ago and maybe still in future. I may not and will not find a new one to replace you in my heart. Ahakss !

Selamat pulang ke tanah air, Bumi Malaysia, Syurga Makanan. Moga doamu sepanjang permusafiran ada buatku. 

Jadi partner saya selamanya, even saya da kawin nanti ? Taw ! 🙆🙆🙆

Setakat nih, takda lagi masalah cinta haha
Advertisements

3 thoughts on “NANW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s