Aku kan ?! *tangan di bahu…*

Bismillah.

Kengkawan DentAzharite  dah mula ingatkan kami semua untuk studi, buat revision untuk face clinical year sesi 15/16, yang akan bermula pada bulan 10 nih. InsyaAllah.

Tambah-tambah subjek:
*Prosthodontics (gigi palsu)
*Crown and Bridges (sarung dan jambatan, hodohnya translate dalam malay 😆)
*Operative Dentistry (tampalan)

Dan aku, like a boss, keep calm and beli novel.

Haha. Rehat la dulu. Nanti da cukup rehat, baru kita start.

Okay ?! šŸ˜‰

Antara novel yang sempat aku beli.

1- Oh ! My Prince by Hannah Dhaniyah.
“Aku umpama puteri, yang menanti putera di pintu hatinya.”

2- Dendam Cinta by Nurul Ain Syuhada.
“Luka lama terhiris kembali.”

3- Bukan Cinta Marvelicious by Wannie Nordin.
“Jatuh cinta, bercinta, putus cinta… bukankah pengalaman itu menjadikan dua insan lebih menghargai cinta?”

4- Fiqh Dental.
“Kefahaman mengenai isu-isu rawatan pergigian menurut prinsip Islam dan kaedah perubatan Moden. ”

Jika bukan kerana akan memberatkan umatku maka aku akan perintahkan mereka untuk bersiwak setiap kali wuduk.
-Riwayat Al-Bukhari dan Muslim

image
Dapat bookmark Suami Aku Ustaz, free ! šŸ™‚
image
Baru beli petang tadi šŸ™‚

Gudnite, daaaa !

Advertisements

One thought on “Aku kan ?! *tangan di bahu…*

  1. Bagus baca buku ni, tapi saya rasakan lah yg novel cinta ni banyak mengkhayalkan kita dari dunia sebenar. So move on. Jangan lagi di alam fantasi. Cinta itu sangat2 tak se “sweet” ayat novel you know. Maaf singgah šŸ™‚

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s