I vs S :(

Bismillah.

Hari ini,
Selasa,
160615.

Okay, hari last exam untuk kami batch 4th, Dent Azhar.

Nak cakap best, tak lah best sangat. Perasaan nak melompat dan amik gambar masuk insta *opps* tak muncul dalam hati hari nih. Tak tawu napa. Haha.

Dan cuaca hari ni sangat panas. Sila bayangkan aku yang berpakaian wanita tarim, serba hitam nih. Rasa nak cepat-cepat balik rumah, cari kipas angin. Minum ais bercawan-cawan.

Dan aku paling excited bila Note aku dah berInternet. Almost 2 minggu aku rasa macam hidup bawah tempurung. Okay tipu ja, sebab Internet phone wujud ja. Bahaha.

Iphone vs Samsung.

Berbandingan yang amat ketara antara lelaki dan perempuan. Tak payah tengok jauh. Cukup kami bertiga:

Syafiq Irfan, Najaa Ajlaa, Haikal Hakimi.

Abang: Iphone 6+, Ipad, Canon
Adik: Iphone 6, Canon

Aku: S3, Galaxy Note8

Baru-baru nih aku nak beli dslr (read: diselar), BAJET *angkat kening* aku nak travel the whole world dengan duit pakcik JPA yang dah tiada baki. Haha. Last2, duit flight balik Malaysia pon Abah yang sponsor 😦

Tapi both of my brothers cakap “takyah beli, sharing is caring” Lol.

Because of that ‘group of Apple’ have too strong complex bonded, I lost my bluetooth’s partner.

Dah kenapa semua orang nak move on nih ?! Aku takley tima hakikat.

Aku di sini masih setia bersama Samsung, susah senang bersama. Haha.

Adik: Balik nih, tukar guna Iphone. Kalau tak reti, aku ajar.

Aku: Banyak duit ang !!

Adik: Haha, aku cakap tukar. Tukar ja la.

Aku: Grrrrrr !!

——————————————–

Can’t wait to see both of you, big bro and Carl.

I’m still count the day, to come back.

Fi Hifzillah, hero-hero aku 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s