Down to earth

Bismillah.

Bila ada gap antara subjek ke subjek yang lain,

Ni lah masa dan satu-satunya peluang yang ada untuk khatam semua topik, semua buku, semua term dental, semua yang berkaitan.

Baca buku macam senang.

Hafal teori macam mudah.

Tapi bila tgk past year, terus aku rasa nak ngiau (nangis).

Dan time tu jugak la, aku selalu rasa nak give up.

Ngadu kat abah, ngadu kat mak, ngadu kat BFF.

Sekadar mengadu, takkan buatkan aku boleh jawab semua soalan.

Sekadar mengadu, takkan bantu aku untuk find the true answer for all that questions.

Melainkan aku kena bangun, rehatkan diri kejap, tenangkan minda, minum air atau makan dulu. Maybe ?

Then let’s start from the beginning.

Dear readers, dear my friends, dear all of you.

Do #pray4NajaaAjlaaZainuddin

Ya ?

I’m begging.

Syukran awi

😂

This coming Monday, Operative Dentistry  (OD).

image
2 buah buku, 12 bab.
image
One of my practical lessons. Cavity preparation and Amalgam.

On my way to be a dentist, there’s a lot of challenges and sometimes, I just wanna quit, just like that.

Dear NA,
Terbanglah setinggi awan,
Capailah citamu,
Raih impianmu.

*pujuk diri untuk kuat. Hee*

I’m a #dentistinmaking

Biidznillah ☺ 💪

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s