Patah hati

Bismillah.

image
Makkk, nak nangis 😥

Hari ini,
Isnin,
200415.

Microbiology (practical).

Hari tersedih antara yang tersedih dalam banyak2 practical exam yang aku jawab.

Macam terkena sumpahan.

Masuk lab microbe bersama ID card, berjalan menuju ke tempat masing-masing. Dalam masa 1 minit tengok slide (bacteria, virus, instruments, media of cultivation, stain of all these microorganisms dll), dan gerak dari satu ke satu slide yang lain.

Debar, blank, sure tak sure, susunan ayat macam tak proper, Dukturah tak bagi chance untuk semak buat kali terakhir.

Fontana stain of commensal Spirochetes (Treponema Pallidum).

Aku revise warna lain, aku exam warna lain. Lol lah weyh. Nak jerit sero.

Candida Albicans.

Aku dah agak, tapi syaitan buatkan aku was2, ragu2. Arghhh 😥

Ya Allah, Aku mohon kejayaan. 😥
Amiin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s