Wax pattern

You were given this LIFE because you are STRONG enough to live in it.

Bismillah.

Esok,
Khamis,
160415.

Tarikh keramat yang memang aku highlightkan dalam fon, dalam Note, dari minggu ke minggu.

Dan makin aku cuba mengelak, makin tarikh itu dekat menghampiri.

Presentation of Crown and Bridge.

We are: Syazana, Haliah, Najiha, Ilmi, Aku

3 orang (Syazana, Haliah, Najiha) ditugaskan untuk buat slides dan simple notes untuk classmates *easy to revise for upcoming final exam, insyaAllah*

Ilmi dan Aku diberikan tugasan yang sangat berat 😥 —> present kat depan (classmates and Dukturah) disebabkan oleh kelebihan kami yang memiliki suara yang kuat dan jelas *erk? Nak nangis okay?*

Wax pattern. One of the works of dental technician in laboratory (lab). We, #dentistinmaking are not suppose to do this and that techniques which are related to their jobs.

Of course we learned it in the lecture before, only as a theory and can’t fully imagine it how and how. Just noted that we construct a wax pattern when we wanna duplicate the finish and accurate cast restoration. And tomorrow, we gonna present it as a Dukturah present like before.

Harap grammar aku tak berterabur esok 😅

Do pray for us. May Allah ease our presentation. And may it goes smoothly.

Rabbi yassir wala tu’assir.

image
Ni part aku esok, doakan 😂
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s