NAinthehouse !

Bismillah.

Setelah setahun diberikan taklifan sebagai timbalan po PCA sesi 2014/2015, terdetik niat di hati untuk blogging dgn WordPress. *blogspot pon tak pro lagi. Heh*

Aku bukan sasterawan negara nak berpuitis bersajak bagai. Apatah lagi nak mengarang ayat yang betol-betol boleh menyentuh hati, menusuk jantung sesowg sampai rasa “wahh, i fall in love with his/her stories”

Tapi selepas setahun tak sentuh blog peribadi *yang sememangnya dah arwah- already deleted* Maybe ni langkah dan peluang baru untuk aku cuba explore dunia WordPress. Kan ? *kenyit mata* 

So guys, here I am: 

Najaa Ajlaa Zainuddin

Dental student in al-Azhar, Cairo, Egypt

FB: Najaa Ajlaa

Instagram: najaa.ajlaa

Twitter: NA@cikDentsit

1) po = perubatan online (website)

2) PCA = Perubatan Cawangan al-Azhar, Kaherah

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s